Pitkän taukoilun jälkeen leivoin viemisiksi porkkanakakun. Tämä kakku on niin hyvä ja helppo, että liitän vielä ohjeen tähän.
Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa teille kaikille!
PORKKANAKAKKU
4 munaa
3 dl sokeria
Vaahdota!
5-6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhoja
3 tl kanelia
Sekoita keskenään ja siivilöi vaahtoon.
4 porkkanaa
Raasta ja lisää taikinaan.
1½ dl rypsiöljyä ( on ohjeessa mutta itse käytän oliiviöljyä)
Lisää taikinaan, sekoita ja laita jauhotettuun vuokaan.
Paista uunissa n. 200 astetta/45 minuuttia
Täyte ja päällinen
1 pkt Philadelphia juustoa
½ pakettia keijumargariinia
Vajaa paketti tomusokeria
1-2 tl vanilja esanssia
Vatkaimella sekaisin.
Laita yksi kerros täytettä kakkuun ja loput päälle.
Koristella voi värjätyillä kookoshiutaleilla ja marsipaaniporkkanoilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.