Meidän pikku-mies täytti komeat 5-vuotta ja sitähän piti juhlia oikein kunnolla. Ensin tehtiin Leco Star Wars kakku. Tällähetkellä kaikki mikä liittyy Star Warsiin on in. Kuva on piirretty sokerimassa päälle (hihii aika virhe, sillä sehän kovettui kovaksi kuin kaakeli. No onneksi muutama tunti kakunpäällä sai ihmeitä aikaan. Näin minä opin...). Kuva maalattu pastaväreillä. Ja alla hieno pojan itse kirjoittama nimmari. Onneksi kakku oli tarpeeksi iso että nimi mahtui:o)

                 2017922.jpg

 

Toinen kakku tehtiin sitten juhlimaan tulleille kavereille. Siihen mallin nappasin jostain toisesta blogista. Idea oli tosi hieno ja mukava toteuttaa.  Kakusta tuli tosi iso (4 x kääretorttupohja). Kuvissa näkyy ielä muutama hammastikku tukemassa marsipaanimuureja, mutta onneksi kerkisin poistaa ne ennen lapsien tuloa. Ritarista tuli sankarilta heti kommenttia, että eihän sillä kuulu olla kruunua! No, äiti lupasi olla tarkempi ensi vuonna:o). Välissä mansikkaa ja banaania. Loput kakusta matkasi tarhaan seuraavana päivänä.

          2018100.jpg

         2018108.jpg

Kakun päällä olevat aseet tekivät kyllä hyvin kauppansa. Jokainen poika halusi itselleen oman. Laitan tähän vielä kuvan käärmeestä, joka vieraili herkkupöydässä.

     2018098.jpg