Illan EA-kurssia varten tein porkkanakakun. Laitan tähän ohjeen sillä tämä kakku on niin helppo ja hyvä, että kannattaa tehdä. Ohjeen olen saanut ystävältäni vuosia sitten.                                                                   

                        

 Koristeet laitan vasta huomenna kakun päälle, etteivät ne kostu.

                  PORKKANAKAKKU

                     4 munaa                                                                                               

                    3 dl sokeria

                     Vaahdota!

                     5-6 dl vehnäjauhoja

                     3 tl leivinjauhoja

                     3 tl kanelia

                     Sekoita keskenään ja siivilöi vaahtoon.

                      4 porkkanaa

                      Raasta ja lisää taikinaan.

                     1½ dl rypsiöljyä ( on ohjeessa mutta  itse käytän oliiviöljyä)

                      Lisää taikinaan, sekoita ja laita jauhotettuun vuokaan.

                      Paista uunissa n. 200 astetta/45 minuuttia

                      Täyte ja päällinen

                      1 pkt Philadelphia juustoa

                      ½ pakettia keijumargariinia

                       Vajaa paketti tomusokeria

                       1-2 tl vanilja esanssia

                       Vatkaimella sekaisin.

                       Laita yksi kerros täytettä kakkuun ja loput päälle.

                       Koristella voi värjätyillä kookoshiutaleilla ja marsipaaniporkkanoilla.