Illan EA-kurssia varten tein porkkanakakun. Laitan tähän ohjeen sillä tämä kakku on niin helppo ja hyvä, että kannattaa tehdä. Ohjeen olen saanut ystävältäni vuosia sitten.
Koristeet laitan vasta huomenna kakun päälle, etteivät ne kostu.
PORKKANAKAKKU
4 munaa
3 dl sokeria
Vaahdota!
5-6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhoja
3 tl kanelia
Sekoita keskenään ja siivilöi vaahtoon.
4 porkkanaa
Raasta ja lisää taikinaan.
1½ dl rypsiöljyä ( on ohjeessa mutta itse käytän oliiviöljyä)
Lisää taikinaan, sekoita ja laita jauhotettuun vuokaan.
Paista uunissa n. 200 astetta/45 minuuttia
Täyte ja päällinen
1 pkt Philadelphia juustoa
½ pakettia keijumargariinia
Vajaa paketti tomusokeria
1-2 tl vanilja esanssia
Vatkaimella sekaisin.
Laita yksi kerros täytettä kakkuun ja loput päälle.
Koristella voi värjätyillä kookoshiutaleilla ja marsipaaniporkkanoilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.