Joo, ostin sian säkissä eli kaks ja puoli kiloa kaulintamassaa, enkä todellakaan tiedä mitä se on. Eli auttakaapa hieman. Tämä on aineosista päätellen hieman kuin marsipaania, vai? Onko helpompi käsitellä? Koska pakkaus on noin valtava, niin kuinka se säilyy avaamisen jälkeen? Tekisi ihan hirveesti mieli avata ja maistaa, hihii. Tarvitseeko alle kreemin? Voiko tästä muotoilla vai onko tarkoitettu vain kakun päälliseksi? Eli niinkuin huomaatte, en todellakaan tiedä tästä mitään, joten kerro kokemuksiasi ja vinkkejä.

Tämä maksoi tukussa vain 13,85 € eli jos on hyvää, niin ainakaan ei ole hinnalla pilattu. Tästä taitaa riittää useampaakin kakkuun.

Ja kiitokseksi neuvoista ja vinkeistä tarjoan sinulle aprikoosihyytelökakkua (joka tehtiin ihan omalle poppoolle iltapalaksi).