Pitkän taukoilun jälkeen leivoin viemisiksi porkkanakakun. Tämä kakku on niin hyvä ja helppo, että liitän vielä ohjeen tähän.

Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa teille kaikille!

 

PORKKANAKAKKU

                     4 munaa                                                                                               

                    3 dl sokeria

                     Vaahdota!

                     5-6 dl vehnäjauhoja

                     3 tl leivinjauhoja

                     3 tl kanelia

                     Sekoita keskenään ja siivilöi vaahtoon.

                      4 porkkanaa

                      Raasta ja lisää taikinaan.

                     1½ dl rypsiöljyä ( on ohjeessa mutta  itse käytän oliiviöljyä)

                      Lisää taikinaan, sekoita ja laita jauhotettuun vuokaan.

                      Paista uunissa n. 200 astetta/45 minuuttia

                      Täyte ja päällinen

                      1 pkt Philadelphia juustoa

                      ½ pakettia keijumargariinia

                       Vajaa paketti tomusokeria

                       1-2 tl vanilja esanssia

                       Vatkaimella sekaisin.

                       Laita yksi kerros täytettä kakkuun ja loput päälle.

                       Koristella voi värjätyillä kookoshiutaleilla ja marsipaaniporkkanoilla.