Nimppareiden kunniaksi tein eilen illalla suklaa-appelsiinikakun. Tänä aamuna koristelin ja kakku nautitaan töissä kahvin kera. Minä teen harvoin suklaakakkua, joten päällystäminen oli hieman haastavaa. Onneksi oli varastossa kukkia, joilla sai mukavasti pahimmat kohdat piiloon. Tämän kakun ohjeen kopsasin jonkun blogista, mutta nyt en enää löytänyt sitä. Lupaan etsiä tekijän ja laittaa sen tähän sekä kirjoittaa myös ohjeen, jos tämä kakku on niin hyvä kuin sitä kehuttiin ohjeessa. Kakussa on välissä paitsi appelsiini-marmelasia myös vaniljavaahtoa (liivatteella hyydytetty). Pohja tehtiin useassa osassa eli valkuaisvaahto ja keltuaisvaahto ja sitten yhdistettiin, tunnistatko tehneesi tälläisen kakun?

Sellainen ongelma minulla oli tuon suklaan kanssa, että kun laitoin sen marmeladin päälle, niin koko systeemi(siis marmeladi ja suklaa) alkoivat valua reunoilta, APUA! Nostelin sitten lastalla suklaata takaisin, mutta onko tämä ihan tavallista suklaakakun kanssa, vai laitoinko vaan liikaa marmeladia?