Oi kuinka ihana valinta rippikakuiksi. Ei taistelua kerman pursottamisen ja säilymisen kanssa, kiva tehdä, raikas maku! Eli siis aprikoosi-appelsiinikakut. Tein kaksi kakkua, jotka ovat muuten identtiset, mutta toinen on hyla. Koristeina hedelmiä, marjoja ja suklaata.

Lisäksi tein 3 vaihtoehtoa nimilaataksi, mikäli haluavat käyttää kakuissa. Ne on tehty marsipaanista ja sokerimassasta.

 

Tästä kakusta tulikin hieman korkeampi, suklaareunus ei ylttänyt ihan ylös asti.

Kakuissa dominopohja, välissä kerma-appelsiinituorejuusto-appelsiinimarmeladiseos hyydytettynä liivatteella ja päällä aprikoosia sokeriliemessä soseutettuna ja liivatteella hyydytettynä.

Koristelussä käytetty karanbolaa, kirsikkaa, viinirypäleitä, kiiwiä, viinimarjoja ja ananaskirsikkaa. Huomatkaa tuo kiva tapa käyttää ananaskirsikka. Aika veikeä väkerrys, eikö?

Tästä saattaakin arvata Jessen harrastuksen. Luistimet olivat kooltaan pari senttiset.

Tässä vielä kaikki laatat yhdessä kuvassa viinimarjoja koristeinaan...