Niinkuin otsikkokin kertoo, tämän kakun kanssa kaikki meni pieleen. Vaikeudet alkoivat pieninä, ihan sellaisina huolimattomuus virheinä. Ensin sekotin "kuivat aineet" keskenään ja sekoitin siis aivan kaikki kuivat, jopa tomusokerin vehnäjauhoihin. Jotenkin se tuntui oudolta, mutta teinpä silti. Onneksi sitten aloin tavata ohjetta tarkemmin ja huomasin virheeni. Eipä muuta kuin alusta. Pääsin vaivatta kohtaa erittele munan valkuainen ja keltuainen. Jostain ihme syystä käyttämäni ruskeat munat eivät erottuneet ehjinä, vaan aina keltuainen rikkoontui!!! Oletteko huomenneet tätä, siis ruskeissa munissa??Käytän yleensä aina samoja valkoisia munia, mutta nyt olin siis tuonut paketin munia joita en saanut eroteltua. Voi helskatarallaa!! Onneksi 12 munan jälkeen sain suurinpiirtein valkuaiset ja keltuaiset erilleen (ja perhe munakasta).

Vatkausten jälkeen minulla oli kolme kulhoa, jotka piti yhdistää. Helppoa! Varovasti sekoitellen kaikki sekaisin ja...hups, koko kulho tipahti käsistäni ja keittiössä vallitsi KAAOS!!! Taikinaa oli kaikkialla, seinissä, ovissa ja tietysti läjänä lattialla. Eiiiiihhh! Tää ei voi olla totta! No, eipä auttanut itku, äkkiä siivous käyntiin ja kauppaan hakemaan uusia aineita. Kerrottakoon sekin, että hukkasin autonikin kaupan parkkipaikalle, kun muistin olleeni liikkeellä mieheni autolla, vaikka olinkin omallani...No, sain kuitenkin aineet ja pääsin taas leipomaan. Viimeistä vatkausta tehdessäni vatkaimestani sitten lähti toisesta vispilästä se "pallukka"pää irti!! Onneksi se ei lehtänyt ohjuksena mihinkään, vaan upposi taikinaan. Alkoi tuntua, että tätä kakkua ei vain ollut tarkoitus leipoa...

Sisulla vedin loppuun ja aamulla pakkasin kakun laatikkoon vietäväksi ihanille C-L:n tytöille, joiden kanssa on tullut soiteltua "muutama" puhelu työpäivän aikana. Teitä oli ilo palvella! Toivottavasti maistuu!

Tässä pari kuvaa jotka, arvatenkin, eivät onnistuneet. Värit ovat vaaleanpunainen ja valkoinen, mutta sitä kuva ei kerro.

 

   

Tämän katastrofikakun ohjeen lisään myöhemmin, sillä vaikka se töitä teetti, niin kakku on aina ollut herkullinen.