Kolmas iso urakka takana! Tein kakut töihin juhlistamaan Pomon viiskymppisiä. Arvioin niiden riittävän kuudellekymmenelle. Kerron myöhemmin kuinka kävi. Ideoita oli taas pää pullollan, toteutus niinkuin aina ajasta kiinni. Joitain koristeita tein etukäteen, jotkut väänsin viime hetkellä.

Katastrofin ainekset olivat valmiit eilen illalla kun Thomas sairastui. Pojat menivät lääkäriin ja minä jäin täyttämään kakkuja. Koska joutuisin olemaan Thomaksen kanssa kotona, aikataulu meni ihan uusiksi. Kuskasin kakut töihin aikasin ja varastossa Alman kanssa ne koristeltiin (Kiitos Alma, pelastit minut!). Tietenkin tiputin yhden koristelaatikon lattialla ja koirat menettivät korvansa, mutta nyt ei enää auttanut välittää pienistä. Tässä kuvia, jotka pikapikaa otin ennen kotiin lähtöä. Toivottavasti joku töissä on ottanut parempia, jotka voisin tänne laittaa.

           

Tässä kakusa oli 4 x 5 munan pohja. Välissä mansikkarahkaa ja banaania, niinkuin lasten kakussa kuuluukin. Koristeina sankari, hänen kolme koiraansa, moottoripyörä, vaimo kurkkimassa puun takaa ym mitä keksin golf-aiheiseen kakkuun laittaa.

        

Tässä moottoripyörä vielä tuettuna. Pelkäsin että se kaatuu ennen kuin kakku tarjoillaan, siksi tuet. Pyörän edessä Osku-koira on lirittämässä nurkkaan, mutta se ei nyt taida kuvissa näkyä.

        

Tuo puun takaa heiluttava ei ole rölli-peikko, vaan sankarin vaimo. Tämä kuvakulma jotenkin vääristää tuota kuvaa. Kakun päällinen kreemiä, värjätty pastaväreillä. Koristeet marsipaani-sokerimassaa. Hiekka keksin murua ja vesi koristelugeeliä. Kaikki syötävää paitsi reiän lippu (grillitikku) ja golffarin sekä pissivän koiran sisällä olevat coktail-tikut.

   

Tästä kuvasta puuttuu sankari, se laitettiin odottamaan tarjoilua.

  

Toinen kakku oli valokuva-albumikakku. Kuvat teetetty Ullalla. Pohjana kirjakakkuvuokaan tehty 10 munan kakku. Välissä samat kuin edellä olevassa.

   

Edit: Tässä muutama parempi kuva kakuista. Kakut olivat riittäneet hyvin. Lounaan päälle tarjottuna toinen kakku meni, toista jäi puolet.

 

Osku pissillä

 

 

 

Tämä "loota" kuvaa PCR-laitetta (työjuttuja)

 

Tässä näkyy Rouva hieman paremmin. Vieressä aita mennyt vähän vinksalleen...

 

Moottoripyörä.

Ja vielä koko kakku. Sekä alla parikuvaa toisesta kakusta

 

Balettitossujen nauhat näköjään irronneet... Tuossa balleriinan vieressä lukee:

"Ei sillä ole väliä. kuinka vanha olet, vaan sillä, kuinka olet vanha." Minusta se sopi tilanteeseen tosi hyvin!